keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Operaatio Nissen


Kävimme eilen ystäväni kanssa itiksessä hengailemassa ja tekemässä vähän ostoksia.. (niinkin paljon että tänään tuli saldomuistutus puhelimeeni joka kertoi tilini ensin olevan -8,88e miinuksella ja kun kävin lisäämässä sinne rahaa niin tuli jo seuraava viesti mikä kertoi tililläni olevan 0,30e joka on vähemmän tai yhtäpaljon kuin 10,hmmm... joten eikun tilaustakkeja tekemään jotta saadaan taas tiliä enemmän plussan puolelle.)
Kävimme ystäväni kanssa katselemassa ja kiertelmässä eri liikkeissä, tarkoituksena vaan haaveilla, ja tehdä listaa "sitten kun on rahaa niin ostan.."  Tulimme Nissen silmälasikaupan luokse ja sanoin että mennään katselemaan kun pitäisi saada aikaiseksi varata itselle näöntarkastus aika kun olen tiennyt että  tarvin uudet lasit jo pidemmän aikaa... jotenkin tämäkin asia on jäänyt sille "sitten kun on rahaa listalle". No katselimme erilaisia sankavaihtoehtoja ja kokeilimme myös niitäkin mitkä ei varmasti sopisi itselle... Ystäväni sanoi että " kun olisit nyt jostain pokista ihan varma että haluat ne niin laittaisit varaukseen"  vielä aikamme katseltuamme ja soviteltuamme tulin siihen tulokseen että jos haluan joskus tämän asian "sitten kun on rahaa" listalta pois niin otan vuoronumeron ja varaan ajan näöntarkastukseen ja ajatus vaan vahvistui kun kuulin työntekijän sanovan asiakkaalle että heillä saa maksaa myös osissa ostoksen. joten niin menin ja otin vuoronumeron ja meni kyllä vielä luvattoman pitkään että pääsin omalla vuorollani varaamaan itselleni näöntarkastuksen joka olikin sitten jo tänään. Laitoin myös varaukseen kehykset mitkä oltiin todettu ystäväni kanssa hyviksi. 

Tänään sitten kävin tarkistuttamassa näköni jonka olin viimeksi tehnyt vuonna 2009, joten oikeasti oli jo aikakin saada tämä operaatio pyörimään. Sain taas vähän lisää vahvuutta molempiin silmiin ja hajataittoa oli tullut myös vähän lisää, mutta juku! tulevilla laseillani ei enää tarvitse tihrustaa kaukana olevia tekstejä tai vastaavia, nyt on meinaan skarppi näkö tulossa! 

Sain myös lisäksi aurinkolasit vahvuuksilla pelkkien linssien hintaan. (55e) Olen jo pitkään haaveillut aurinkolaseista vahvuuksilla, kun piilarit ovat jääneet kuvioista melkein kokonaan pois, joten nyt saan nekin sitten hommattua vähän niikun salakavalasti tarjouksen houkuttelemana.

Käytiin koirien kanssa pitkällä lenkillä, ilma oli muuten tosi kiva paitsi että kävi aika kylmä viima, ensi viikoksi luvattu jopa +5 astetta joten silloin varsinkin pitää käydä pitkillä lenkeillä joka päivä ja vielä jos sattuisi saamaan sen kumman valoilmiön tonne taivaalle mollottamaan niin mikäs siinä olisi lenkkeillessä!

Päivän biisi olisi tänään tällainen: Pelle Miljoona ; Olen työtön

Tulevat prillit sivulta

ja edestä... liila on vaan mun juttu!
 
Reno ja emäntä :)
Roni poseeraa :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti