tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vihdoin työhaastattelu

Jeps, perjantaina päivällä soi puhelin jossa kerrottiin että haluavat kutsua minut työhaastatteluun maanantaina 13.45. Aluksi olin vähän skeptinen kun tajusin että firma sijaitsee Vantaan puolella, joten rahanmeno julkisiin tuplaantuisi, ja pitäisi mahdollisesti mennä muutamilla eri busseillakin jotta pääsee paikanpäälle. Katsottuani reittiopasta ilokseni huomasin että pääsen yhdellä bussilla Mellunmäestä paikanpäälle eikä matka-aikakaan ole ihan älytön, joten fiilikseni työhaastattelua kohtaan nousivat heti huimasti! Paikan työkuvaus vaikutti tosi kivalta joten hyvillä fiiliksillä jäin odottelemaan maanantaita ja haastattelua.

Miesystävällä oli viikonloppuna ohjelmaa täällä Helsingissä, lähtivät katsomaan kavereidensa kanssa jotain bändiä keskustaan, joten lauantai meni siinä, kävin istumassa heidän kanssa hetken aikaa Henry´s pub:issa mutta sitten hipsin takaisin kotiin, ja kyllä se mieskin tuli aikanaan yöbussilla takaisin kämpille vaikka olin sanonut että saa toki jäädä kavereiden kanssa hotellihuoneeseenkin nukkumaan jos siltä tuntuu. Ilmeisesti ei tuntunut siltä sitten.

Maanantaina kävin sitten työhaastattelussa tässä firmassa mihin olin saanut kutsun haastatteluun, haastattelija oli oikein mukava ja tultiin hyvin juttuun, yllättäen sitten juteltiin myös koirista vähäsen. Lupasivat ilmoittaa huomenna keskiviikkona miten kävi, itse menisin tietty mielelläni tähän firmaan mutta kun se ei ole minun päätettävissäni niin nyt sitten jännitettään että pääsenkö koko kesäksi töihin vai jatketaanko vielä työpaikan metsästystä.

Haaveena olisi jos pääsisin töihin niin ostaa itselle "kesäauto" jolla pääsisi sitten huristelemaan töihin ja näyttelyihin, mutta voi olla että jää vaan haaveeksi.

Eilen illalla oli mielenkiintoinen hetki kun itä-helsingistä meni sähköt poikki puoleksi tunniksi illalla, siinä sitten istuttiin kynttilän edessä ja ihmeteltiin että mitäs tekis,  yllättäen myös puhelinverkko oli aika kuormittunut ja puhelimella ei päässyt hyvin esim. nettiin ja puheluiden laatu oli myös huono.

Ulkona paistaa aurkinko, mutta se ei paljoa auta kun viima tulee jostain napajäältä joten siellä on aika tosi kylmä vaikka sisällä ikkunan kautta tuleva aurinko lämmittää jo ihan kivasti. No Italiaano pojat ovat onnellisia aurinkopaikasta.

Naureskeltiin ystäväni kanssa kuka asuu Espanjassa että kun siellä on jo niin lämmin että taitaa käydä laittamassa bikinit päälle, niin totesin vaan että taidanpa itse vetästä pilkkihaalarin päälle ulos mennessäni. heh heh.

Eilen iltalenkki oli oiken "mukava" kun maassa on vielä paljon jäätä ja eilen illalla satoi sitten vielä irtolunta siihen päälle niin oli aika kuumottavaa kävellä kun ei nähnyt yhtään että onko jalan alla seuraavaksi sikaliukas jää vai hiekkaa... ihme että selvisin ilman kaatumista lenkiltä kotiin.

Päivän biisi: The Smashing Pumpkins-Bullet with the butterfly wings

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti