torstai 28. helmikuuta 2013

Perjantai mielessäin...

Perjantaina siksi koska saan espanjaan muuttaneen rakkaan Johanna ystäväni Suomeen reiluksi viikoksi! Jeee :)  Ystäväni tulee yhdeksi yöksi ensin mun luokse, ja lähtee siitä sitten road tripille tapaamaan ystäviään ja perhettään aina vaasan korkeudelle ja tulee sitten loppuviikosta takaisin ilahduttamaan mua ja koiria muutamaksi päiväksi vielä tänne Helsinkiin. 

Eilen tuli myös Nisseniltä ensimmäinen viesti että silmälasit ovat tulleet, vielä pitää odottaa että tulee viesti myös aurinkolaseista jotta ne molemmat saa noudettua samaan aikaan. (ja kun pa olen niin tehtyä myös osa-maksu sopimuksen)  

Enää on viikko myös siihen kun pääsen Wellalle hiusmalliksi tekemään tälle kauhealle hampputukalle muutoksen, sen tiedän jo että pituutta lähtee reilusti (tosin ei yli korvien) ja väri tulee olemaan jotain tyyliin päältä jonkun väriset ja alta toisen väriset. Can´t wait!

Maanantaina kävimme toisen ystäväni kanssa aurinkoisessa säässä pitkällä lenkillä koirien kanssa, koirat saivat olla vapaana kun menimme metsässä, Roni meni edellämme tullessamme aukealle niin huomasin että siellä oli ihmisiä ja ISO koira ISON karahkan kanssa mitä kantoi.. Reno tuli tietty heti nätisti kutsuttaessa luoksemme, mutta Roni yllättäen ei niin vaan totellutkaan, pitkän aikaa tuijottelivat toisiansa, tällä isolla koiralla yhä tämä karahka suussa,  sitten lähtivät liikkeelle niin Roni päättää lähtä "komentamaan" hurjalla haukulla tätä isoa mustaa koiraa, jonka ilme on sanoinkuvailemattoman näkönen kun tollainen pieni sintti tulee räksyttäen kohti,  no, päätti koira sitten että ravaanpas hetken tuon sintti koiran perässä niin johan ronilta meni pupu pöksyyn ja ravasi äkkiä kohti meitä kasvoillaan ilme " Mammaaaaaaaa auta!"  Ronin oli jokatapauksessa saatava viiminen sana ja lähti sitten vielä kerran ajamaan "pahaa isoa mustaa" pois, ja sitten tuli nätisti meidän luokse.. Jep, tilanne oli kerrassaan koominen, mutta kyllä suututti myös Ronin kukkoilu vähäsen.

Tänään pitää vielä ommella yksi tilaustakki kasaan jotta saan vietyä ne samalla kun teen päivälenkin koirien kanssa niin tilajaalle kuka on töissä ihan tossa lähellä.  

Ostin myös sikasiistiä batiikki kuvioista värikästä kangasta omien poikien takkeihin laitettavaksi, niistä tulee niin hienot :) Kunhan nyt vaan kerkeäisi tekemään myös omille hurtille.. kumma juttu että sitten kun ei oo mittatilauksia niin sitten ei vaan innosta alkaa tekemään edes omille...

Mielenkiintoisia juttuja tulossa muutenkin tässä keväällä, niistä lisää myöhemmin ;)

Päivän biisi: Snap: Rhythm Is a Dancer

Reno ja Roni Heinillä kylässä

Poika ja sen isä

Tulee niin siistit takit, toi vuoriksi ja päälle musta ulkoilukangas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti