sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Heinäkuussa hotelliin ja Elokuussa espanjaan!

Masentuneena siitä että Viking Grace risteily ei toteutunutkaan meidän osalta, niin ehdotin kaverini vaimolle että kun miehet lähtee heinäkuussa Lontooseen pitkäksi viikonlopuksi niin mentäisikö me keskenämme sitten vaikka yhdeksi yöksi Tallinnaan kylpylähotelliin, päätettiin että joo mennään, ja varattiin yhden yön matka hotelli Meriton Grand conference & Spa hotelliin, tulee varmasti kiva reissu! 
Päädyin katselemaan myös Norwegianin sivuille lentojen hintoja Malagaan ja kappas.. meno 57e ja paluu 9pv:n päästä 74e ja paluu lennolle yksi paikka jäljellä... löin päätäni seinään varmaan tunnin verran ja pidin sivua auki taustalla, täytin tiedot ja mietin ja mietin ja sitten painoin nappia "varaa matka" !!! joten joo nyt pääsen sitten vihdoin moikkaamaan Johannaa ja tekemään monien vuosien jälkeen pienen ulkomaan reissun. ja jeeee... Lentokoneeseen pääsen myös... yllättäen.. 

Joten nyt on 2 reissua mitä odottaa innolla. aika kivaa! Tosin espanjan reissun myötä jää parit koiranäyttelyt väliin mutta tuleehan niitä uusia näyttelyitä, laskin että ehdimme ainakin 10:ssä näyttelyssä vielä tänä vuonna käymään, toivotaan että tulisi sitten edes se ensimmäinen sertikin jostain noista.

Ulkona oleva kesä saa mielen hyvälle tuulelle, varsinkin kesäillat/yöt on jotain niin hienoa että ei tosikaan... Kesä <3 

Renon ja Moonan lapsoset ovat jo reilut 3 viikkoa vanhoja, harmaa poika on tulossa vantaalle asumaan joten tullaan näkemään poikaa jatkossakin ja pääsevät isä ja poika tutustumaan toisiinsa, saa nähdä tuleeko pojasta isänsä veroinen herra harmaa.

Päivän biisi Pariisin kevät- Kesäyö

Harmaa poika

Musta poika

Musta tyttö

Pentujen isä

Pentujen vaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti