tiistai 19. helmikuuta 2013

Tämän blogin tarkoituksena on kirjailla omia fiiliksiä ylös ja kertoilla myös kahden Italiavinttikoira-pojan  Ronin ja hänen poikansa Renon edesottamuksista.

Minä olen 27-vuotias nainen ja asun tällä hetkellä helsingissä. Töitä ei ole tällä hetkellä, ei ole ollut yli puoleen vuoteen, toivon tämän tilanteen muuttuvan pian. Myös koulu on pyörinyt mielessäni enemmän tai vähemmän, josko sitä vielä lähtisi koulunpenkkiä kuluttamaan ja opiskelisi uuden ammatin itselleen.

Aikani saan kulumaan ommellen koirilleni takkeja, tehden tilaustakkeja, ja kuluttamalla aikaani törkeän paljon tietokoneella selaten samoja sivuja ees taas...  joka päivä tulee myös katsastettua mol.fi ja laitettua matoa koukkuun josko joku kerta joku tarraisi kiinni ja pääsisi takaisin "ihmisten ilmoille"

Itsku pojat Roni ja Reno ovat tämän "mamman" silmäteriä, 4v ja 1,5v, Reno on Ronin omaa tuotantoa eli ovat  isä ja poika :)  Nämä mamman rakkaat tulevat olemaan blogin kantavia aiheita varmasti.  

Pojilla on omat sivut täällä http://ronijareno.nettisivu.org/ siellä voi käydä lukemassa kuinka on sujunut esim. näyttelyissä.

Menossa mukana on myös säännöllisen epäsäännöllisesti miesystäväni, asumme tällä hetkellä eri kaupungeissa, hän asuu kotikaupungissani ja minä täällä helsingissä.  Järjestely on toiminut ainakin toistaiseksi ihan moitteettomasti.

Tänään menen tapaamaan lapsuuden ystävääni, kiva nähdä hänet pitkästä aikaa, näemme ihan liian harvoin, vaikka asumme samassa kaupungissa. Valitettavasti näin on käynyt useamman ystäväni kanssa.

Olen suuri Foo fighters fani, olin heidän keikallaan pari vuotta sitten Kalastamassa eturivissä, joka sattui olemaan ensimmäinen iso keikkani, tuota iltaa ei voi olla unohtamatta ja sitä keikkaa on aina kiva muistella!  

Haavenani on päästä tänä kesänä myös vähän matkustamaan, tosin onhan sitä tullut käytyä jo tallinnassa tämän vuoden puolella mutta siis tavoitteena on päästä tänä vuonna Lontooseen ja Espanjaan moikkaamaan serkkua ja rakasta ystävääni,  katsotaan nyt miten asiat järjestyy, työttömällä kun ei ole paljoa rahaa millä rällätä. 
Onneksi Espanjan muruseni tulee reilun viikon päästä Suomeen ja saamme viettää muutamia päiviä yhdessä, can´t wait!

Lopuksi ajattelin lisätä aina päivän biisin, mikä kuvaa sen hetken fiilistä. Tässä tämän päivän biisi: Scooter: I´m a raver, baby!

Sellasta, eiköhän tämä tästä ala luonnistumaan, loppuun lisään vielä muutamia kuvia :)


Nuuh

Reno ja Roni

Roni

Reno




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti