perjantai 5. huhtikuuta 2013

Munia ja koiranäyttelyä

Pääsiäinen tuli vietettyä Haminassa, munarikkaudesta en nyt mene sanomaan mutta mukavaa oli! Tosin heti ensimmäisenä yönä sitten kärsin mielettömistä sappikivi kivuista, eikä ollut edes litalgin tabletteja mitä ottaa kun olin jättänyt ne helsinkiin ajatuksella "voinhan mä sit faijalta ottaa" mutta noh, kuka nyt viitsii alkaa klo 02 soitella isälleen että "oisko sulla niitä litalgiineja vielä, olis tilanne päällä ja tultaisiin hakemaan" joo jäi soittamatta ja kärsin sitten tunteja kipujeni kanssa.  Kivun laukaisi luultavasti tuore leipä, mikä on taas yksi uusi ruoka-aine mitä en kestä, ihan tyhmää.
Haminassa oli ihan mukavaa, sai saunoa, mikä ei täällä Helsingissä kuulu luontoisetuihin, koirat sai juosta 100 kertaa enemmän vapaana lenkeillä, oli ihana käydä aamulenkillä metsässä missä voi laskea pojat juoksemaan ja itse saa aloittaa aamun rauhassa kävellen metsässä.
Ronilla oli yhden kerran mahakipuja reissun aikana, pääsi syömään kissanruokaa, ja eikä se muuta vaadi kun jo maha kipeytyy. 
Pääsiäismaanantaina pakkauduttiin ystäväni Nooran ja Lauran kanssa autoon ja hurruttelimme Lappeenrantaan missä piipahdimme ensin koiranäyttelyssä kera Renon (paras uros 2, varaserti) ja sen jälkeen piipahdimme meidän kaikkien vanhan ystävän luona tervehtimässä heidän uutta perheenjäsentä eli vauvaa.
Keskiviikkona palasin kera koirapoikien takaisin kotiin Helsinkiin ja nyt olisi taas tehtävänä takkeja, huomenna jos saisi taas itseään niskasta kiinni ja alkaisi töihin.

Sain myös soitettua itselleni lääkäri ajan noista sappikivuista joten toivottavasti saataisiin  asiaan selvyys ja joko litalgin tabletit tai sitten harkintaan leikkaus.

Päivän biisi Foo Fighters- Everlong

Matkalla kotiin

Aina ei voi onnistua
Onneksi aina joskus


Ronron

Reno ja säteet

Kaulaote






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti