torstai 27. kesäkuuta 2013

Kaikenlaista onkin tapahtunut

Siitä kun viimeksi kirjoitin onkin tapahtunut kaikenlaista, Reno on ollut eläinlääkärissä, minä olen saanut työtarjouksen ja juhannuskin on ollutta ja mennyttä, myös Rico poika nautti meidän seurasta reilun viikon verran tässä välissä.

Renolle tuli viime keskiviikkona akuutti tarve lääkärille kun jo hetken aikaa ripuloinut koira alkoi ripuloida ja oksentaa verta..pääsimme eläinlääkäriin Vesalaan Helsingin eläinlääkärikeskukseen jossa poika laitettiin heti nesteytykseen ja jäikin sitten päiväksi lääkäriin kun ripuloi vielä ison kasan veriripulia nesteytyksen jälkeen...sain hakea pienen harmaan kotiin alkuillasta jolloin poika oli vielä ihan pihalla mutta ei ollut enää ripuloinut eikä oksentanut. Parin seuraavan päivän aikana sitten jännitettiin että pysyyko annettu riisin keitinvesi sisällä ja kyllä se onneksi pysyi, Renolla oli aivan hirveä nälkä ja olisi voinutkin syödä itsensä helposti uudestaan kipeäksi, nyt kun tapahtuneesta on kulunut pari viikkoa niin poika on jo kunnossa ja saanut painoakin takaisin mikä tietty tippui tuon episodin aikana. Käytiin 3 päivänä peräkkäin vielä ottamassa antibiootti piikkejä niskaan jotta saatiin lääkityshoito loppuunasti hoidettua.

Rico italiaanopoika tuli mulle hoitoon reiluksi viikoksi kun muu perhe lomaili Floridassa, pikku Rico meni aivan pähkinöiksi päästessään Ronin ja Renon luokse.
Heti seuraavana päivänä perjantaina matkasimmekin koko konkkaronkka Haminaan juhannuksen viettoon. 

Juhannus meni hyvin vietimme sen suurilta osin ystäviemme luona kellä on kaksi italiaano poikaa myös (harmaa ja ruskea) joten koiran nenien määrä oli juhannuksena 5 nenää. Kaikilla oli mukavaa ja Ronikin oli päässyt yli Dumbon (leikattu uros) ihanuudesta ja oli rento oma itsensä.
Maanantaina lähdettiinkin sitten takaisin oltuamme reilun viikon verran Villen nurkissa, bussi matka meni yllättävän mukavasti eikä hermotkaan revenneet kun 3 koiran kanssa matkusti bussilla.
Seuraavaksi lähdemmekin tulevana viikonloppuna hämeenlinnaan mökille ja sunnuntaina on näyttely Renon kanssa tiedossa saas nähdä kuinka käy kun 10 koiraa on ilmoitettu.

Dumbo

Rico

Roni

Reno

Tiikeri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti