lauantai 28. syyskuuta 2013

Uusia tuulia

Reilun kuukauden hiljaiselon jälkeen täällä taas, tänä aikana on ehtinyt sattumaan ja tapahtumaan vaikka mitä..

Ensinnäkin, ehkä suurin asia on se että blogin kirjoittelija ei ole enää työtön, vaan tällä hetkellä vakituisessa työpaikassa ja joulukuusta lähtien vielä koko aika työssä, tällä hetkellä puuttu täysistä tunneista 20h/kk.
Mutta siis joo, palasin vähän niinkuin vanhoille juurilleni eli aloitin työt postissa, tosin yrityspostissa joten olen periaatteessa töissä siis myyjänä Design kauppassa jonka yhteydessä on myöskin tämä yritysposti
Ja niinkuin mä silloin v. 2009 luulin että postin jutut oli mun osalta nyt tässä, mutta ei näköjään, onneksi meillä on tosi kiva työyhteisö ja tullaan kaikki hyvin toimeen toisiemme kanssa ja meillä on oikeesti kivaa, ei aina, mutta usein.
Kyllähän sitä tota postin työtä tehdessä muistuu että miksi se ei ole edelleenkään mun juttu ihan täysin, mutta kyllä tota työtä nyt tekee, kerta siitä palkkaakin maksetaan..

Jeps, joten aikaa ei tunnu olevan enään viikoilla yhtään ylimääräistä,  rytmi on selvä, Aamulla ylös, koirat ulos, koirille ruokaa, itselle ruokaa, töihin, töistä, koirat ulos, itselle ruokaa, koirille ruokaa ja melkein nukkumaan jotta saa nukkua ne min.8 tunnin kauneusunet.

Harmillisesti myös ei enää ole voinut viettää Villen kanssa yhtäpaljon aikaa kuin ennen mutta ehkä tämä on sitten kivempi että voidaan joskus tehdäkkin jotain kun on vähän enemmän edes sitä rahaa nyt sitten.

Pojat on ottaneet mun työn ihan lungisti, nukkuvat kai lähinnä päivät, kilttejä poikia mulla!

Noh, tosiaan päivät täyttyy töistä ja vähäinen vapaa-aika siitä että yritän saada kämpän siivottua kerta viikkoon tai sitten ollaan Villen kanssa joko Haminassa tai täällä.

Reno kävi yrittämässä viimistä sertiä 15.9 Helsingin ryhmänäyttelyssä, eihän sitä tullut kun tuomari oli ensinnäkin ruotsista (pidän ruotsalaisia tuomareita aika tiukkoina) eikä tykännyt kookkaimmista urokista. Seuraavaksi ollaankin menossa Lahti KV:hen lokakuun lopussa ja Ronikin tekee paluun näyttelyihin kun ilmoitin senkin mukaan kisailemaan. Siinä onkin sitten meidän tämän vuoden näyttelyt kun päätin olla ilmoittamatta edes Renoa messariin kun tuomarit ei oikein ole sopivia ja sunnuntain tuomarista ei ole mitään tietoa niin en lähde viemään tota "ei stantardi kokoista" poikaa tuomarille mikä voi olla "koko natsi". Joten ensi vuonna sitten uudella innolla sen viimisen sertin metsästykseen, eiköhän se sieltä joskus tule.

Olen saanut aika monia takkitilauksia ja niitä tehnyt hitaasti mutta varmasti aina kun on tuntunut töiden ohella siltä että on aikaa ommella.

Syksy on vallannut suomen, tylsää, kylmää, märkää.. pojilla on alkanut takkikausi kun ulkona tuulee kylmästi.  Kohta se on talvi. Ja ne pakkaset.

Voin vaan haikeudella muistella iki-ihanaa espanjan matkaani Patun ja Johannan luokse, onneksi on kuvia muistona ihanasta reissusta. Ensi kesänä uudestaan?

Niin ja onhan mulla jotain mitä odottaa loppuvuodesta, 30.11 lauantaina on Scooter kaapelitehtaalla, jonne ollaan menossa jollakin porukalla, vihdoin pääsen näkemään ja kokemaan tämän Saksalais pumpun livenä!!  Can´t Wait!!!

Päivän biisi: Scooter - Lass Uns Tanzen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti